Valikko Sulje

Yritys

Laadukkaita tuotteita ja henkilökohtaista kotimaisen perheyrityksen palvelua yli 36 vuoden kokemuksella

Oulun Tietopalvelu tarjoaa ammattimaisia tulostus-, esitystekniikka-, tiedonhallinta- ja IT-ratkaisuja ylläpidolla yrityksille erityisesti Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan seudulla sekä Tietopalvelu Finland Oy:nä (https://www.tietopalvelu.fi) kautta koko Suomen maan.

Meille tärkeintä on olla luotettava kumppani ja löytää asiakkaille sopivimmat ratkaisut kustannustehokkaasti, joustavasti ja vaivattomasti.
Tietopalvelu Finland Oy on yksi alansa harvoista yksityisistä ja paikallisista yrityksistä

Yrittäjät jäsenyritys 2022 Tietopalvelu Finland Oy

Luotettava ja vakavarainen kumppani jo vuodesta 1987

Oulun Tietopalvelun historia juurtaa juurensa jo vuonna 1987 perustettuun emoyhtiö Tietopalvelu Finland Oy:öön. Toiminnan lähtökohtana oli palvella erityisesti lähialueen yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Toimintamme kasvettua olemme siirtäneet fokuksemme tarkoituksenamme palvella Oulun, Helsingin, Turun ja Tampereen  talouskeskittymiä yhtä henkilökohtaisesti kuin aina ennenkin. Pohjois-Pohjanmaan, Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan lisäksi palvelumme kattavat yhteistyökumppaniemme avulla koko Suomen.

Valikoimaamme on alusta asti kuulunut pitkäaikaisen japanilaisen pääyhteistyökumppanimme Sharpin laadukkaat, innovatiiviset ja ympäristövastuulliset laitteet, joilla toimiston tulostus-, asiakirjahallinnan ja esitystekniikan tarpeet ovat hoituneet vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Toinen perinteinen japanilainen tulostinmerkki, OKI, on ollut matkassamme mukana jo yli 20 vuotta. Muita laadukkaita tuotemerkkejä olemme lisänneet tuote- ja ratkaisuvalikoimaamme matkan varrella harkitusti ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Voit tutustua Tietopalvelu Finland Oy:n historiaan tästä.

Suomen Vahvimmat Tietopalvelu Finland Oy 2016-2022

Aidosti asiakaslähtöistä palvelua

Asiakkaamme ovat tänä päivänä Pohjois-Pohjanmaan lisäksi myös kauempana ympäri Suomea; Hangosta Utsjoelle ja jopa Virossa asti. Vaikka vuodet ovat vierineet ja maailma ympärillämme on muuttunut, emme ole kuitenkaan luopuneet henkilökohtaisista palveluperiaatteistamme.

Meidät saat yrityksesi tietoteknisiä ongelmia ratkaisemaan edelleen kätevästi henkilökohtaisista yhteystiedoistamme ilman hankalia HelpDesk-palveluita.
Me olemme siellä, missä asiakkaammekin.

Meille pitkät asiakassuhteet ja 100 % asiakastyytyväisyys ovat kaiken toiminnan lähtökohta.
Tervetuloa palveltavaksi!

Kiinnostuitko toimistotekniikan täydellisestä mielenrauhasta? Ota yhteyttä!

Kauppalehti Menestyjät Tietopalvelu Finland Oy 2017-2022 pieni