Valikko Sulje

Sovellusratkaisut

Sovellusratkaisut

Työn tuottavuutta parantavat ohjelmistot

Sharp ja OKI tarjoavat tulostus-, kopiointi- ja skannaustoimintojensa lisäksi monia työn tuottavuutta parantavia ohjelmistoja. Alla niistä mielestämme tärkeimmät. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli yrityksessänne on asiakirjoihin liittyvä pullonkaula: meillä on mitä todennäköisimmin siihen ratkaisu!

Mobiilitulostus ja -skannaus

Onko yritykselläsi tarve tulostaa mobiililaitteilta tai skannata niille? Mobiililaitteiden voimakas yleistyminen tuo paineita ratkaista mobiilikäyttäjien tulostus- ja skannaustarpeet.
Meillä on tähän kustannustehokas, useimmissa tapauksissa jopa ilmainen, ratkaisu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Turvatulostus

1) Tulosteet lojuvat tulostimissa odottamassa hakijaansa 2) Tulosteet eivät saa mennä muiden silmille, joten kiirehdit hakemaan tulosteitasi tai tulostat ne vieressäsi olevaan kalliskäyttöiseen pikkutulostimeen 3) Tulostit väärän dokumentin, siitä tuli valittua liian monta kappaletta tai väärät sivunumerot

Kuulostaako tutulta? Tähän on olemassa ratkaisu: turvatulostus. Siinä tulosteesi ohjautuvat automaattisesti henkilökohtaisen Windows-tunnuksesi alle, ja voit noutaa tulosteesi monitoimilaitteelta silloin kun itse haluat: tulosteet tulostuvat vasta kirjauduttuasi monitoimilaitteelle kätevästi joko henkilökohtaisella kulkukortilla tai PIN-koodilla. Voit myös olla tulostamatta jonossa olevia tulosteitasi tai vaihtaa esim. tulostemääriä tai yleisimpiä viimeistelytoimintoja ennen tulostuksen vapauttamista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Käytön ja kustannusten hallinta

Pitääkö laitteiden käyttöoikeuksia säännöstellä? Haluatko tietää tulostus-, kopiointi- ja skannausmäärät sekä -kustannukset käyttäjä-, osasto- tai tulostinkohtaisesti?
Onko tarve kohdistaa kustannukset eri käyttäjille, osastoille, projekteille tai jopa asiakkaille?

Ratkaisu on olemassa ja se voidaan räätälöidä juuri tarpeidesi mukaisesti. Ohjelmistomme on loistava ratkaisu käyttöoikeuksien hallintaan ja kustannusten jakamiseen isoissa yrityksissä, yritysten välillä tai jopa isännöinti- ja tilitoimistojen asiakkaille. Ohjelmistoon on mahdollista liittää myös yllä mainittu suosittu turvatulostustoiminto.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Suora integraatio pilvipalveluihin

Millaista olisi, jos voisit ketteröittää yritystäsi antamalla jokaiselle tietoturvallisen pääsyn kaikkeen tarvitsemaansa informaatioon suoraan monitoimilaitteelta?

Sharp-monitoimilaitteet on mahdollista liittää saumattomasti osaksi Office365-, OneDrive, M-Files-, Google Drive- tai Sharepoint-ratkaisujanne.
Pystyt suoraan monitoimilaitteelta skannaamaan asiakirjat metatietoineen kerralla oikeaan paikkaan, ja oikeilla tiedoilla (mm. tiedostonimi ja -muoto).

SingleSignOn -toiminnon avulla käyttäjän ei tarvitse joka kerta kirjautua palveluihin, vaan pelkkä monitoimilaitteelle tunnistautuminen riittää; laite muistaa itse tunnuksen alle kuuluvat kirjautumistiedot käytössä oleviin pilvipalveluihin.

Tee yrityksesi asiakirjahallinnasta vaivatonta ja tietoturvallista!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Skannausten työnkulut

Skannataanko yrityksessänne paljon lomakkeita, hakemuksia, tilauksia, ostolaskuja jne.?
Ratkaisuillamme näitä työnkulkuja voidaan nopeuttaa merkittävästi ja suurin osa skannattavien dokumenttien tiedoista voidaan syöttää jo skannausvaiheessa monitoimilaitteen omalla näytön alta esiin tulevalla QWERTY-näppäimistöllä.

Skannattavista dokumenteista voidaan tehdä automaattisesti hakukelpoisia tai muokattavia dokumentteja esimerkiksi PDF- tai Office-muotoon. Tämä nopeuttaa dokumenttien jatkokäsittelyä ja luo niiden hyödyntämiselle täysin uudet mahdollisuudet!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Laitehallinta / Automaattinen hälytysvalvonta

Onko yrityksessänne useita tulostinlaitteita? Onko niiden hallinta hankalaa ja aikaa vievää? Häiriöiden selvittäminen, huoltopyyntöjen tekeminen ja värikasettien tilaaminen vievät aikaa ja rahaa...

Etähallintaohjelmistoratkaisujemme avulla yrityksesi voi vapautua näistä ongelmista ja jättää ne meidän huoleksemme. On yrityksellänne sitten yksi tai useampi tulostuslaite, laitehallintaratkaisujemme avulla tulostusympäristönne pysyy toimivana ja vaivattoman hallittavana. Ohjelmistojen avulla laitteiden tilat, mittarilukemat, huolto- ja tarviketilaukset saadaan reaaliaikaisesti lähettymään 24/7 vuoden jokaisena päivänä, jolloin vältytään häiriötilanteilta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!